Leren bij de Parnassia Groep Academie

De Parnassia Groep Academie gelooft dat je het meeste leert in de praktijk, door ‘gewoon’ je werk te doen, door na te denken over je eigen functioneren en door feedback van collega’s. Wij ondersteunen jouw leerproces met bij- en nascholing. Zodat jij nog beter wordt in je vak.

We bieden verschillende leeractiviteiten aan voor jou, voor je team of organisatiebreed als het gaat om grotere veranderprocessen. Voorbeelden zijn trainingen, online cursussen, team- en individuele coaching, intervisiebegeleiding of een mix van deze vormen (blended learning).

Het aanbod staat voor je klaar in leerlijnen, met verschillende leeractiviteiten rond een bepaald thema of voor een bepaalde doelgroep. Daarnaast bieden we leertrajecten voor een specifieke doelgroep, zoals Talent voor Zorg en de Leerroute Herstelgericht Leiderschap.

De Parnassia Groep Academie ontwikkelt en beheert leermateriaal en zorgt voor de organisatie van trainingen. We geven je ook graag advies, bijvoorbeeld over welk aanbod het beste past bij wat jij wilt leren.
Hebben wij het juiste aanbod niet in huis, dan kunnen we nieuw leermateriaal ontwikkelen. Altijd vanuit de vragen ‘wat heb je nodig om je werk te kunnen doen? en met ‘met welke leeractiviteiten kunnen we dat doel bereiken’. We werken samen met inhoudsdeskundigen van de werkvloer, zodat het zo goed mogelijk aansluit bij jouw praktijk en het je daadwerkelijk helpt om beter te kunnen presteren.