Over dit portaal

Voor al je vragen en wensen op het gebied van trainingen, opleidingen en ontwikkeling kan je terecht bij het Conclusion Learning Center. Via het Learning Center kan je gemakkelijk zoeken naar een training of opleiding die bij je past. Ook het inschrijven voor een training of opleiding gaat eenvoudig en snel. 

Hoe werkt het?

Het Conclusion Learning Center biedt niet alleen de mogelijkheid om je uitgebreid te oriënteren maar kan ook advies en ondersteuning bieden. Eenmaal gekozen, gaat het inschrijven voor een opleiding of training zeer eenvoudig. Via het Learning Center verstuur je elektronisch je aanvraag voor een opleiding of training ter goedkeuring aan je leidinggevende en/of Human Resources. Na goedkeuring gaat de aanvraag direct naar het desbetreffende opleidingsinstituut of trainingsbureau. Vanaf dat moment neemt het gekozen bureau of instituut contact op en verzorgt de verdere berichtgeving.

Wat zijn de voordelen van het Conclusion Learning Center? Een uitgebreid en actueel aanbod van opleidingen, trainingen en workshops verzorgd door hoogwaardige bureaus; Korting op het volledige aanbod van de geselecteerde bureaus; Een directe en makkelijke manier van inschrijving voor de opleiding of training naar keuze; Organisatorische zaken worden uit handen genomen; Op een snelle en slimme manier werken aan je eigen ontwikkeling.Hoe vind ik de training of opleiding die bij mij past?

Je kunt zelf in het Learning Center op zoek gaan naar een passende opleiding of training maar je kunt ook opleidingsadvies vragen aan het Conclusion Learning Center (tel. 030-7440130). We hebben professionele opleidingsadviseurs voor je klaar zitten. Via de helpdesk kan je terecht voor functionele en administratieve vragen over het Learning Center. Kijk voor meer informatie bij FAQ. Je kunt de helpdesk bereiken door te mailen naarLearning Center of door te bellen naar 030-7440130.